Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεση στο λογαριασμο σας.

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επαλήθευση Κωδικού *
Email *
Επαλήθευση email *
Captcha *
Reload Captcha
210 7470 520
6946 103 133
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.


info
  • Παρακαλώ εισάγετε τη διεύθυνσή σας πρώτα.

Είμαι ήδη χρήστης

Διευθύνσεις Αποστολής
Χρησιμοποιήστε σαν διεύθυνση αποστολής την διεύθυνση χρέωσης, αλλιώς κάνε κλικ στο κουμπί παρακάτω (Προσθήκη διεύθυνσης)
Προσθήκη διεύθυνσης
Ονομα SKU Τιμή: Ποσότητα / Ενημέρωση ΦΠΑ: Έκπτωση: Σύνολο
 
Αποτέλεσμα τιμών προϊόντος
Δεν επιλέχθηκε αποστολή

Παρακαλώ επιλέξτε μία μέθοδο αποστολής

 

Δεν ορίστηκαν μεταφορικά για τη διεύθυνση σας αποστολής. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

 
Σύνολο:
0,00 €
0,00 €
Σημειώσεις και ειδικές ζητήσεις

Οροι χρήσης

Παραγγελίες

Πριν την υποβολή οποιασδήποτε παραγγελίας στο www.checkmate.gr, στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα εμφανιστεί μια επιλογή αποδοχής όρων χρήσης. Το www.checkmate.gr σας συστήνει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτής της επιλογής ή να αποθηκεύσετε ένα στο σκληρό σας δίσκο για να το έχετε στο αρχείο σας.

Το www.checkmate.gr δεν είναι υποχρεωμένο να σας αποστείλει προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε υποβάλει στην παραγγελία σας, έως ότου λάβετε ένα e-mail από το www.checkmate.gr, με το οποίο αποδέχεται την παραγγελία σας («Επιβεβαίωση Παραγγελίας»). Ωστόσο, σε περίπτωση που τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες αναφέρονται στον δικτυακό τόπο το www.checkmate.gr με λάθος τιμή λόγω τυπογραφικού σφάλματος ή σφάλματος στα στοιχεία τιμολόγησης που έχει λάβει από τους προμηθευτές του, αλλά το www.checkmate.gr αποδέχτηκε την παραγγελία σας πριν διαπιστωθεί η διαφορά, το www.checkmate.gr θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα σας ρωτάει αν επιθυμείτε να καταβάλετε τη σωστή τιμή των προϊόντων και υπηρεσιών που έχετε παραγγείλει. Αν δεν επιθυμείτε να καταβάλετε τη σωστή τιμή, το www.checkmate.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία αμέσως, χωρίς καμία ευθύνη προς εσάς. 

Σε περίπτωση που το www.checkmate.gr δεν διαθέτει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, διατηρεί το δικαίωμα να σας προτείνει προϊόντα αντίστοιχης ποιότητας και προδιαγραφών και να σας ενημερώσει για αυτό πριν την Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Σε περίπτωση αποδοχής, το www.checkmate.gr θα τροποποιήσει την παραγγελία σας και θα ενημερώσει με την νέα.

Σε περίπτωση που το www.checkmate.gr  δεν διαθέτει κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, στις κεντρικές αποθήκες του, διατηρεί το δικαίωμα αποστολής μέσω του δικτύου μεταπωλητών του, μετά από ενημέρωση και αποδοχή από τον πελάτη.

 Ακύρωση Παραγγελλίας

 Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας ή μέχρι την ημερομηνία αποστολής αν αυτή υπεβαίνει το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο www.checkmate.gr info[@]checkmate.gr και πρέπει να αναφέρει το όνομά σας, μια περιγραφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό της παραγγελίας προς ακύρωση.

Επιστροφή

Σε περίπτωση που το www.checkmate.gr σας έχει προμηθεύσει ελλατωματικά προϊόντα οφείλετε να επιστρέψετε στο www.checkmate.gr με επίσημο ταχυδρομείο ή αντίστοιχο τρόπο μέσα σε πέντε ημέρες (εκτός Σαββάτου, Κυριακής ή αργιών) από την ημερομηνία παραλαβής. Αναλαμβάνετε την ευθύνη για το κόστος επιστροφής των προϊόντων στο www.checkmate.gr και τον κίνδυνο να υποστούν ζημίες τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους. Αν τα προϊόντα υποστούν ζημίες κατά τη μεταφορά, το www.checkmate.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή και θα πρέπει να διεκδικήσετε αποζημίωση από τον μεταφορέα.

Αφού το www.checkmate.gr λάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα και βεβαιωθεί ότι έχετε τηρήσει τους όρους επιστροφής, θα σας στείλει επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι έχει αποδεχθεί την επιστροφή των προϊόντων και θα σας ενημερώσεις για τον τρόπο αντικατάστασης.