Σύνδεση Εγγραφή

Συνδεση στο λογαριασμο σας.

Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Να με θυμάσαι

Δημιουργια λογαριασμου

Τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
Όνομα *
Όνομα Χρήστη *
Κωδικός *
Επαλήθευση Κωδικού *
Email *
Επαλήθευση email *
Captcha *
Reload Captcha
210 7470 520
6946 103 133
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.


Άρθρα

Όροι χρήσης

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η χρήση της παρούσας ιστοσελίδας με το όνομα χώρου www.checkmate.gr (εφεξής καλούμενη ως η «Ιστοσελίδα»), με τον διακριτικό τίτλο «Checkmate Intl.», (εφεξής καλούμενη ως ο «Διαχειριστής» ή η «Checkmate Intl.»).  υπόκειται στους Όρους & Προϋποθέσεις Χρήσης της και στις διατάξεις του παρόντος τμήματος με τίτλο «Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», το οποίο αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των όρων χρήσης της Ιστοσελίδας.  

Η Checkmate Intl. σέβεται  το προσωπικό απόρρητο κάθε επισκέπτη/χρήστη της Ιστοσελίδας. Στο παρόν τμήμα αναφέρονται συνοπτικά οι πληροφορίες που μπορεί να συγκεντρώσει η Checkmate Intl. και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να τις χρησιμοποιήσει, καθώς επίσης πληροφορίες σχετικά με τις ενέργειες στις οποίες ο χρήστης της Ιστοσελίδας πρέπει να προβεί, εάν δεν επιθυμεί τη συλλογή ή περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του πληροφοριών κατά την επίσκεψή του στην Ιστοσελίδα.

Οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται μονομερώς από τον Διαχειριστή και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι επισκέπτες/χρήστες οφείλουν να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της Ιστοσελίδας συνεπάγεται την εκ μέρους τους αποδοχή όλων των τυχόν τροποποιήσεων τους.

Συλλογή, επεξεργασία και προστασία Προσωπικών Δεδομένων - Δικαιώματα Υποκειμένου

Ο επισκέπτης/χρήστης μπορεί να πλοηγείται στο μεγαλύτερο μέρος της Ιστοσελίδας και να ενημερώνεται από αυτή, χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του και χωρίς να παρέχει οποιοδήποτε προσωπικό του στοιχείο.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένες περιοχές της Ιστοσελίδας, η πρόσβαση στις οποίες απαιτεί την εγγραφή του χρήστη για την απόκτηση κωδικού πρόσβασης ή/και  τη συλλογή προσωπικών  δεδομένων  του χρήστη για αγορά και αποστολή προϊόντων.
Ειδικότερα, ο επισκέπτης/χρήστης καλείται να εισάγει τα ακόλουθα στοιχεία στην ειδική φόρμα της Ιστοσελίδας:

  1. Ονοματεπώνυμο,
  2. Ηλεκτρονική διεύθυνση (E-mail),
  3. Τηλέφωνο επικοινωνίας,
  4. Διεύθυνση κατοικίας/αποστολής
  5. ΑΦΜ και Δ.Ο.Υ. σε περίπτωση τιμολόγιου.

Η Checkmate Intl. δύναται να τηρεί Αρχείο και να επεξεργάζεται τα ανωτέρω δεδομένα των επισκεπτών/χρηστών (εφεξής καλούμενα ως «Προσωπικά Δεδομένα»), τα οποία θα περιέρχονται στη γνώση της, μέσω της Ιστοσελίδας, εφόσον τα εισάγουν εκεί οικειοθελώς οι ίδιοι οι χρήστες – υποκείμενα των δεδομένων.

Η καταχώρηση των στοιχείων του επισκέπτη/χρήστη στην ειδική φόρμα της Ιστοσελίδας, συνεπάγεται τη συναίνεσή του χρήστη στη συλλογή και χρήση των προσωπικών του στοιχείων βάσει των όρων της παρούσας πολιτικής προστασίας προσωπικών δεδομένων. Ο χρήστης, ωστόσο, καλείται να δώσει ρητώς τη συναίνεσή του προς τούτο, αποδεχόμενος την παρούσα Πολιτική, πριν την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής του.
  
Ειδικότερα, ο χρήστης  αποδέχεται και συναινεί όπως η Checkmate Intl., υπό τους όρους των διατάξεων του Ν. 2472/1997 (όπως έχει τροποποιηθεί με τον Ν. 3625/2007 και ισχύει) και του Ν.  3471/2006, διατηρεί σε αρχείο και επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα του που συλλέγονται μέσω της Ιστοσελίδας, με σκοπό την εξυπηρέτηση του χρήστη, την  υποστήριξη και  εκτέλεση της μεταξύ του χρήστη και της Checkmate Intl. συναλλακτικής σχέσης, για στατιστικούς ή ιστορικούς λόγους, καθώς επίσης για γενικότερους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών της Checkmate Intl. κατόπιν ειδικής προς τούτο συγκατάθεσης του χρήστη.
  
Επιπλέον, ο χρήστης δίδει ρητώς τη συγκατάθεσή του προς την Checkmate Intl., να του αποστέλλει μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ενημέρωση για προϊόντα, υπηρεσίες ή/και προσφορέ. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης δύναται οποτεδήποτε επιθυμεί να αντιταχθεί στην χρησιμοποίηση των στοιχείων του ηλεκτρονικού του ταχυδρομείου ή άλλων στοιχείων του για την ενημέρωση σχετικά με προϊόντα, υπηρεσίες ή/και προσφορές, αποστέλλοντας  μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info[@]checkmate.gr.

Ο χρήστης  σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης ή αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των Προσωπικών του Δεδομένων βάσει των άρθρων 11, 12 και 13 του Ν. 2472/97 για την προστασία προσωπικών δεδομένων. Για την ενάσκηση των δικαιωμάτων του κάθε χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με την Checkmate Intl. στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση info[@]checkmate.gr ή στη διεύθυνση Ευήνου 7, 11527, Αθήνα  τηλέφωνο 2107470520.

Η Checkmate Intl. δεν θα προβεί στην κοινοποίηση, γνωστοποίηση, διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλης μορφής διάθεση οποιασδήποτε πληροφορίας που της παρέχει ο χρήστης χωρίς τη συγκατάθεσή του.

Σε περίπτωση παραπομπής των χρηστών της Ιστοσελίδας προς διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσω ειδικών συνδέσμων (links), ο Διαχειριστής δεν ευθύνεται και δεν εγγυάται για τους όρους διαχείρισης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων που ακολουθούν οι τρίτοι.

Παραγγελίες

Πριν την υποβολή οποιασδήποτε παραγγελίας στο www.checkmate.gr, στο πρόγραμμα περιήγησής σας, θα εμφανιστεί μια επιλογή αποδοχής όρων χρήσης. Το www.checkmate.gr σας συστήνει να εκτυπώσετε ένα αντίγραφο αυτής της επιλογής ή να αποθηκεύσετε ένα στο σκληρό σας δίσκο για να το έχετε στο αρχείο σας.

Το www.checkmate.gr δεν είναι υποχρεωμένο να σας αποστείλει προϊόντα ή υπηρεσίες που έχετε υποβάλει στην παραγγελία σας, έως ότου λάβετε ένα e-mail από το www.checkmate.gr, με το οποίο αποδέχεται την παραγγελία σας («Επιβεβαίωση Παραγγελίας»). Ωστόσο, σε περίπτωση που τα προϊόντα ή οι υπηρεσίες αναφέρονται στον δικτυακό τόπο το www.checkmate.gr με λάθος τιμή λόγω τυπογραφικού σφάλματος ή σφάλματος στα στοιχεία τιμολόγησης που έχει λάβει από τους προμηθευτές του, αλλά το www.checkmate.gr αποδέχτηκε την παραγγελία σας πριν διαπιστωθεί η διαφορά, το www.checkmate.gr θα σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο οποίο θα σας ρωτάει αν επιθυμείτε να καταβάλετε τη σωστή τιμή των προϊόντων και υπηρεσιών που έχετε παραγγείλει. Αν δεν επιθυμείτε να καταβάλετε τη σωστή τιμή, το www.checkmate.gr διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τη παραγγελία αμέσως, χωρίς καμία ευθύνη προς εσάς. 

Σε περίπτωση που το www.checkmate.gr δεν διαθέτει τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, διατηρεί το δικαίωμα να σας προτείνει προϊόντα αντίστοιχης ποιότητας και προδιαγραφών και να σας ενημερώσει για αυτό πριν την Επιβεβαίωση Παραγγελίας. Σε περίπτωση αποδοχής, το www.checkmate.gr θα τροποποιήσει την παραγγελία σας και θα ενημερώσει με την νέα.

Σε περίπτωση που το www.checkmate.gr  δεν διαθέτει κάποιο από τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει, στις κεντρικές αποθήκες του, διατηρεί το δικαίωμα αποστολής μέσω του δικτύου μεταπωλητών του, μετά από ενημέρωση και αποδοχή από τον πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελλίας

Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε οποιαδήποτε παραγγελία εντός 24 ωρών από την υποβολή της παραγγελίας ή μέχρι την ημερομηνία αποστολής αν αυτή υπεβαίνει το παραπάνω χρονικό διάστημα.

Η ειδοποίηση ακύρωσης πρέπει να αποσταλεί με e-mail στο www.checkmate.gr info[@]checkmate.gr και πρέπει να αναφέρει το όνομά σας, μια περιγραφή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει και τον αριθμό της παραγγελίας προς ακύρωση.

Επιστροφή

Σε περίπτωση που το www.checkmate.gr σας έχει προμηθεύσει ελλατωματικά προϊόντα οφείλετε να επιστρέψετε στο www.checkmate.gr με επίσημο ταχυδρομείο ή αντίστοιχο τρόπο μέσα σε 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής. Αναλαμβάνετε την ευθύνη για το κόστος επιστροφής των προϊόντων στο www.checkmate.gr και τον κίνδυνο να υποστούν ζημίες τα προϊόντα κατά τη μεταφορά τους. Αν τα προϊόντα υποστούν ζημίες κατά τη μεταφορά, το www.checkmate.gr διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή και θα πρέπει να διεκδικήσετε αποζημίωση από τον μεταφορέα.

Αφού το www.checkmate.gr λάβει τα επιστρεφόμενα προϊόντα και βεβαιωθεί ότι έχετε τηρήσει τους όρους επιστροφής, θα σας στείλει επιβεβαίωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ότι έχει αποδεχθεί την επιστροφή των προϊόντων και θα σας ενημερώσεις για τον τρόπο αντικατάστασης.

Χρήση Cookies

Δια της παρούσας Ιστοσελίδας, δύναται να συγκεντρώνονται μη προσωπικά στοιχεία αναγνώρισης των επισκεπτών/χρηστών της, χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου και άλλα παρόμοια, όπως αυτά προκύπτουν από την επικοινωνία του προγράμματος πλοήγησης και περιήγησης (web browser) με τον εξυπηρετητή (server). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη/ χρήστη και δεν λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του, ούτε και οδηγούν στην ταυτοποίηση του υπολογιστή του με οποιοδήποτε πρόσωπο. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη/χρήστη, όσον αφορά τη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων του διαδικτυακού τόπου, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς.

Τα μη προσωπικά στοιχεία μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του προγράμματος πλοήγησης και περιήγησης ιστού (web browser) που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης/χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τον παροχέα διαδικτυακών υπηρεσιών (ISP) και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους.

Ο επισκέπτης/χρήστης της Ιστοσελίδας μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμά του για πλοήγηση και περιήγηση ιστού (web browser) κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες, είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της Ιστοσελίδας, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίησή της, διέπεται, ερμηνεύεται και συμπληρώνεται από το ελληνικό δίκαιο και το δίκαιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το ισχύον νομικό πλαίσιο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.
Καμία τροποποίηση της παρούσας πολιτικής δεν θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα αποτελεί τμήμα της, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί στην παρούσα σελίδα.
Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει κατά την ερμηνεία ή την εφαρμογή των όρων της παρούσας πολιτικής, μεταξύ του Διαχειριστή και του επισκέπτη/χρήστη, κατ’ αρχάς θα γίνεται προσπάθεια φιλικής επίλυσης, ενώ σε περίπτωση που αυτή προσπάθεια αποβεί άκαρπη, αρμόδια για την επίλυση κάθε σχετικής διαφοράς θα είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

Κόστος Μεταφορικών

Το κόστος των μεταφορικών υπολογίζεται με βάση τον εκάστοτε τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρίας.
Για την Αττική ανέρχεται στα 4€ για τα δυο πρώτα κιλά και ανεβαίνει κλιμακωτά ανά 1€ ανά κιλό.
Για την επαρχία ανέρχχεται σε 5€ για δυο πρώτα κιλά και ανεβαίνει κλιμακωτά ανά 1€ ανά κιλό.
Το κόστος της αντικαταβολής είναι 2€.